×
×

Ny hos Horze?

Som ny kund, välkomnar vi dig med en prova-oss-erbjudande. Få 30% rabatt på din första beställning!

Använd kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr är minsta orderbelopp. Erbjudandet gäller endast produkter från Horze, Finn-Tack, Pharmacare och B Vertigo! Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger.

Vill du spara 200 kr? Handla nu och använd vår vårkupong Läs mer!*

×

Grimma & Grimmskaft

Grimmor finns i många olika färger och material med matchande grimskaft för extra stil. Ett absolut måste i den dagliga skötseln och vi har ett stort urval av matchande grimskaft.

Visar 158 artiklar

Horze-grimmor finns i alla möjliga färger och stilar med matchande grimskaft som är ett absolut måste.

Grimmor är viktiga för säkerhet och kontroll i alla situationer. Hästen måste kunna fångas in och ledas när som helst och Horze har den rätta grimman och grimskaftet för dina behov. Välj en syntetisk nylongrimma med roligt mönster och design och kombinera den med ett matchande grimskaft. Matcha dina stallfärger med ändlösa valmöjligheter av grimmor och grimskaft i roligt, färgglatt nylon och visa upp din stil med olika motiv och former. Diamantmönster, glittrande strass och metallnitar är endast några av alternativen för lite extra stil och blingbling på hästens mest nödvändiga utrustning under dagen. Välj mellan flera färgkombinationer för fritiden på gården eller för att matcha din tävlingsutrustning. Horze har även reflexgrimmor för extra synlighet och säkerhet. Välj en grimma med lyxigt fleecefoder över nosen eller nacken för extra komfort till hästen.

Läs mer