×
×

Ny hos Horze?

Som ny kund, välkomnar vi dig med en prova-oss-erbjudande. Få 30% rabatt på din första beställning!

Använd kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr är minsta orderbelopp. Erbjudandet gäller endast produkter från Horze, Finn-Tack, Pharmacare och B Vertigo! Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger.

Vill du spara 200 kr? Handla nu och använd vår vårkupong Läs mer!*

×

Kanin

Filtrera efter:
  • Filtrerad sökning
  • Kategori
    Märken
  • Färg
  • Storlek
  • Pris
Sortera efter:

Kaninutrustning gör skötseln av din kanin både rolig och enkel. Matskålar, vattenflaskor, burar och leksaker finns för att täcka alla din kanins behov. Kaninprodukter hjälper dig att hålla din kanin frisk.

Visar 25 artiklar

Horze har alla kanintillbehör som du behöver för att hålla din kanin glad och frisk.

Kanintillbehör består av allt från inneburar, uteburar, matskålar, vattenflaskor och leksaker, som håller din kanin trygg och frisk. Att äga en kanin kräver mer än en hög av morötter, så låt Horze hjälpa dig utrusta din kanins miljö med allt nödvändigt för att hålla din kanin frisk. Leksaker och underhållning är ett roligt sätt att göra din kanin glad och lekfull, samtidigt som de uppmuntrar till motion och aktivitet. Burar finns i alla storlekar och former för att passa både din kanin och utrymmet där kaninburen ska stå.

Kanintillbehör gör det enkelt och roligt att ta hand om ditt husdjur.

Fodra och ta hand om din kanin med kanintillbehör från Horze. Matskålar och vattenflaskor specialdesignade för kaniner är nödvändigt för optimal hälsa och komfort. Håll kaninen frisk med regelbundna hälsokontroller hos veterinären och kloklippning, så kommer din kanin att leva lyckligt i många år.

Läs mer