Active Slim joggingboots

2.390,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Upp till 20 % rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 15 rabatt. Köp för 800kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 27.06.2022. Gäller inte för varumärkena Bucas, Uvex, Pikeur, Karlslund.
Färg: Svart
Svart Equine Fusion Active Slim joggingboots
Storleksguide
Leverans
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Active joggingboots består av konlåsningsmekanismen och en häldesign som möjliggör obegränsad naturlig rörelsefrihet, och vaddering i den främre delen ger god komfort. Fördelade i par ger en slätare insida av bootsen, och med ett smart lås på utsidan.
Active joggingboots har den välkända All Terrain-sulan med en unik slitdesign som ger utmärkt grepp med en optimal överrullning, bra dämpning och stabilitet. Testet vi gjorde vid Sveriges Lantbruksuniversitet visade att All Terrain-sulan minskade den maximala belastningen på hoven vid tidig landning/nerslag. Testsammanfattning.
Den konstruerat flexibla och elastiska joggingskon gör att hoven sjunker ner i gummisulan och gör att hovet har full kontakt med sulan för att säkra naturliga blodflöden och hovfunktioner.
Den primära fördelen med Active joggingboots är den anmärkningsvärda mångsidiga lämpligheten för rehabilitering, terrängridning och hoppning.
Slim-serien är utformad för bästa passform på bakhovarna, på grund av en oftare smalare sulform och lägre trakt. (Equine Fusion Slim-modellerna kan också vara lämpliga till framhovarna i många fall).


Egenskaper:


  • Säljes parvis

Produkt-ID: 330606

Läs recensioner: