« Tillbaka / Varumärken / uvex

uvex uvex suxxeed blaze ridhjälm

4.799,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Redo för hösten? - 120 kr Gåva
Kopiera koden: AUTUMN
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 24.09.2023.
Färg: Black
Black uvex suxxeed blaze ridhjälm
Burgundy uvex suxxeed blaze ridhjälm
Storleksguide
Storlek A
XS-S 54-55 cm
S 55-56 cm
M-L 57-59 cm
Tillbaka
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Den populära dressyrhjälmen uvex suxxeed blaze imponerar med en ny design. Skalet i pianolack med skimrande glitterpanel och metallramen i svart krom strävar till att överglänsa varandra. Ett riktigt mästerverk!

Elegans, funktionalitet och säkerhet. Varje aspekt av den här robusta hardshell-hjälmen imponerar och garanterar en överlägsen prestanda. Uvex suxxeed sitter perfekt vid varje manöver - även på ryttare som använder glasögon. Den kan bekvämt justeras i höjd och bredd med hjälp av det etablerade 3D IAS-systemet och remmar av högkvalitativt syntetiskt läder. Tack vare det effektiva ventilationssystemet kan ryttaren hålla huvudet kallt även under den mest krävande övningarna. Det andningsbara fodret är extra bekvämt för användaren och kan tas ur för att tvättas. Med sin skimrande glitterpanel är uxex suxxeed blaze en exceptionellt iögonfallande.

Egenskaper:

  • Remskydd i högkvalitativt syntetiskt läder
  • Utmärkt ventilation
  • Lämplig för glasögonbärare

Teknisk beskrivning:

Hårdskalsteknik. 2 skalstorlekar, 3D IAS, monomatisk stängning, R-FAS vävsystem. Vikt: 480-510g. EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014.

Tvättråd:

Washable inner lining.

Produkt-ID: 341897

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: