Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Beris 3-ringbett med Comfort-mundel, Soft

Produkt-ID: 322561

kr 1.119,20
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Beris 3-ringbett med Comfort-mundel, Soft
Välj storlek Storleksguide
Storleksguide
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beris 3-ringbett med Comfort-mundel, Soft
Beskrivning

Beskrivning

Bettet kombinerar effektivt lateral begränsning, hävstång och pull open-effekt i ett enda bett. Nivån av kontroll och hävstång beror på de olika ringarna som tygeln fästs i. 3-ringbett används ofta för att testa hästens reaktion på hävstångseffekt. När det används med en andra tygel, är bettet som ett vanligt eggbett eller tränsbett med lösa ringar. Detta anatomiska korrektionsbett vilar lika på tungan och lanerna och erbjuder mer utrymme och rörlighet för tungan. Vid en förhållning av tyglarna fördelas trycket jämnt på tungan och lanerna. Använd bettskivor för att eliminera risken att hästen nyps i mungiporna. Comfort-mundel ligger mycket stilla i hästen mun tack vare mundelens form. Raka bett anses vara ganska milda. Det här bettet är gjort av vår Beris-plastförening, som gör det möjligt för ryttaren att kommunicera med sin häst på ett mer milt och skonsamt sätt. Ytan på våra bitar är mycket smidiga och de glider lätt i munnen, även om hästen inte producerar så mycket saliv. Det mjuka Comfort-bettet är idealiskt för unga och känsliga hästar.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.