SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Sprenger hoppbett, rostfritt stål

Produkt-ID: 13431

kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger hoppbett, rostfritt stål
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Sprenger hoppbett, rostfritt stål
kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger hoppbett, rostfritt stål
Beskrivning

Beskrivning

Detta 3-ringsbett gör det möjligt att fästa tyglarna på fyra olika sätt i bettet. Detta gör det väldigt mångsidigt och otroligt populärt bland hoppryttare då det gör det möjligt att öka kontrollen efter behov. Hävstångseffekten, som gör ryttarens hjälper mer eller mindre stark, beror på hur tyglarna är fästa.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek: 18 mm.Ringdiameter: 65 mm.Ringtyp: Universal.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Mycket trevligt bett som passar perfekt, eftersom jag längtar efter en som faktiskt är 12,5 och inte mindre. Det enda är att jag tycker att det är lite tjockt, snarare bör vara 16mm. Men du får en bra bit för billiga pengar, Sprengers bitar håller länge och har en bra passform.

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.