Vårrea! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu
Om oss
Detta är Horze. Vi vill berätta för dig om vårt företag, vad som kännetecknar oss och vad som skiljer oss från resten. Möt vårt sponsrade ryttarteam. Läs mer om våra nuvarande lediga tjänster. Vi välkomnar din feedback och uppmuntrar dig att ställa frågor och ge kommentarer. Välkommen att kontakta oss när som helst.

Champions aim higher

Vi är oerhört stolta över vårt talangfulla och hårt arbetande team av ryttare. För oss representerar de nuet och framtiden för ridvärlden. Några av dem är bland dagens ledande talanger medan andra skymtar på morgondagens internationella arena. Våra ryttare har en inspirerande ambition, och vi backar upp dem till 100 procent i deras strävan att uppfylla sina drömmar.

Hailey Guard
USA
Dressyr

En tidig kärlek till hästar ledde till att Hailey börja ta ridlektioner vid fem års ålder. Hon fortsatte att utveckla sin ridning genom åren med regelbunden träning i flera discipliner. Sedan starten av Guardian Dressage har Hailey tävlat med sitt eget KWPN-sto Dalwhinney, och ekipaget är 2017 Region One 2nd Level Open- och 2nd Level Musical Freestyle-mästare.

Ida Johansen
Norge
Hoppning

Ida fick sin första häst när hon var 13 år. Efter att hon köpt hästen Lady Catalina 2009 tog hon sig till det norska landslaget. Hennes mål som seniorryttare är att ha bra och jämna rundor i Grand Prix-klasserna och träna nya och unga hästar för framgång i sporten.

Ashley Kehoe
USA
Fälttävlan

Ashley föddes i en icke-hästfamilj och vid 4 års ålder började hon tjata och tigga om att få börja ta ridlektioner. Med sin beslutsamhet, naturliga talang för ridning och en passion för allt som har med hästar att göra, rider Ashley nu för 4-stjärnige ryttaren Michael Pollard, medan hon tränar sin unghäst, D.A. Vittoria för de högre klasserna. Ashleys mål är att bli en framgångsrik fyrstjärnig ryttare, och ett framtida vapen för det amerikanska fälttävlansteamet.

Nina Braaten
Norge
Hoppning

Ridningen har varit en stor del av Ninas liv sedan hon var 12 år. Hon har bland annat vunnit Guld i Scandinavian Championship individuellt, och som en del av ett team och seger i Norway Grand Prix CSIO4 * Drammen 2005. Hon tog också första platsen i Nations Cup CSIO4 * i Poznan, åttonde plats i Worldcup CSI 5* i Dortmund och Brons i VM för hingstar med Favoritas.

Tina Lund
Danmark
Hoppning

Tina Lund upplevt en fenomenal framgång. Bland hennes prestationer är 19 danska mästerskapstitlar, två världscupserievinster, EM-guld och flera internationella Grand Prix-klasser. Tävling är en stor del av Tinas liv, och bor nu i Dubai och deltar i de stora tävlingarna där.

Nicolai Lindbjerg
Norge
Hoppning

Nicolai bor i norra Norge där han driver ett träningscenter. Han tävlar över hela Europa, såväl individuellt som i det norska teamet med sina 7 hästar. Nicolai har kommit 3:a i de norska mästerskapen 2010 och han representerade Norge i världscupen i Mecalan, Belgien 2010, vilket resulterade i 14:e plats.