Spara upp till 50 % på massor av produkter
Agrobs

Agrobs

8 artiklar
Köp Agrobs från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

AGROBS - Naturlig, djuranpassad och hälsosam utfodring

Som en trogen följeslagare och vän är vi ansvariga för vår älskade fyrbenta häst och framför allt för dess hälsa. Förutom skötseln spelar även utfodringen en viktig roll. AGROBS förverkligar detta krav med hela sitt hjärta - genom att producera och sälja det bästa hästfodret med gräs och fibrer från de bayerska alperna. 1993 grundade Jakob Berger AGROBS, ett företag som ägnar sig åt utveckling av naturliga råfiberprodukter. Sedan 2007 har hans två söner tagit över företaget och fortsätter att driva det i sin fars anda. Hela teamet står bakom filosofin och kvaliteten på AGROBS-produkterna.

Specialanpassade ingredienser kombinerade med hög kvalitet garanterar att hästen kan metabolisera fodret optimalt. Ängsgräset och örterna som AGROBS bearbetar kommer från de bayerska alpernas utlöpare, vilket ger korta produktionsvägar - en viktig punkt för det miljömedvetna företaget. För att uppfylla kraven på en artanpassad utfodring är AGROBS foder baserat på ett basfoder som är rikt på råfibrer och som kompletteras med mineraler, vitaminer och spårämnen.

AGROBS hästfoder för professionella hästar, fritidshästar och seniorer.

Metaboliska sjukdomar som PPSM eller magproblem ställer särskilda krav på utfodringen. När hästen är aktiv inom sporten behövs extra energi och muskler. Hos AGROBS hittar du spannmålsfria, artanpassade müslis och tilläggsfoder till din häst som uppfyller de högsta kvalitetskraven. AGROBS hästfoder är fritt från melass, har låg sockerhalt och inga konstgjorda tillsatser, vilket gör det idealiskt för hästar med specifika näringsbehov.

Det bästa från AGROBS

Förutom spannmålsfria kraft- och tilläggsfoder som Alpengrün Müsli eller LeichtGenuss erbjuder AGROBS även spannmålsfria mineralfoder och till och med spannmåls- och melassfria tilläggsfoder från PUR-sortimentet, till exempel Zink Pur, Amino Pur eller Spårelement Pur. Förutom att Omega 3 Pur innehåller viktiga omega-3-fettsyror är den också idealisk som ett komplement för att utfodra hästar som är för magra. För tävlingshästar med ökat behov av energi och aminosyror är Oat Meadow Sport Muesli lämplig: det här fodret är rikt på naturliga energi- och proteinkällor, tolereras mycket väl och uppfyller de ökade kraven.