Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Beeztees glödande snäckor och stenar i plast, 18 x 8

Produkt-ID: 314687

kr 69,95
(Priset inkluderar moms)
Beeztees glödande snäckor och stenar i plast, 18 x 8
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beeztees glödande snäckor och stenar i plast, 18 x 8
Beskrivning

Beskrivning

En samling av Beeztees snäckor och stenar i plast som lyser i mörkret. Denna dekorationsmix är mycket snygg. Placera ut dem slumpmässigt på botten av akvariet. För optimal effekt av denna dekoration, rekommenderas det att du använder lila LED-ljus i akvariet. Tillverkade av giftfria material av hög kvalitet och är helt säkra att använda i ditt akvarium. Storlek: Blandade. Färger: Blandade.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.