Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Beeztees lotusblad i silikon som lyser i mörkret

Produkt-ID: 314703

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Beeztees lotusblad i silikon som lyser i mörkret
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beeztees lotusblad i silikon som lyser i mörkret
Beskrivning

Beskrivning

En lotusblad i silikon som lyser i mörkret från Beeztees. Denna fluorescerande dekoration till ditt akvarium är en fröjd för ögat. Placera sugkoppen på en önskad plats på botten av akvariet. Se till att pumpen gör tillräckligt med bubblor så att den här dekorationen blir stark och syns. För optimal effekt av denna dekoration, använd lila LED-ljus i akvariet. Tillverkade av giftfria material av hög kvalitet och är helt säkra att använda i ditt akvarium. Storlek: 10 x 7 x 11 cm.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.