Köp Hopp- Dressyr- Allround- schabrak | horze.se
Stor Midsommarfest hos Horze
Spara upp till 50 % på Horze, B Vertigo och fler toppmärken
Allround- & Hoppschabrak

Allround- & Hoppschabrak

Hopp- och allround -schabrak finns i både traditionella och moderna modeller för att passa alla smaker. De är inte bara funktionella, utan kan också ge färg och stil till din look.

142 artiklar

Vanliga frågor om Allround- & Hoppschabrak

Schabrak för fälttävlan är skurna lite kortare än dressyrschabrak, men längre än hoppschabrak. Deras form är anpassad till för en sadel för fälttävlan och de är rundade framtill. De finns i samma material som dressyrsadelunderlag och finns i precis lika många olika mönster och färger. Om du har en sadel för fälttävlan är du bäst lämpad med ett schabrak för fälttävlan eftersom de är utformade speciellt till att passa sadeln.

Vilket schabrak som passar dig och din häst är naturligtvis en fråga om individuell smak. Om du gillar färgstarka produkter har du förmodligen mest att välja på, det finns schabrak i alla regnbågens färger, t.ex. ett knallgult dressyrschabrak på den svarta hästens blanka päls ser verkligen snyggt ut.

Du kan matcha ditt schabrak med dina benskydd eller en ridhuva. Välj bland schabrak med pälsfoder, minnesskum eller gel-pads för extra komfort. Om du älskar glitter finns det fler alternativ, paljetter, Swarovski-stenar, strass, eller snygga passpoal band som skimrar i solen. Men även klassiska, återhållsamma och dämpade färger är fortfarande på modet och är tidlösa klassiker som din häst alltid kan ha på sig.

Köp Allround- & Hoppschabrak på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Allround- & Hoppschabrak på horze.se nu!

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning