20 % rabatt på allt från Horze *
Använd kod: MIDWEEK
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Allround- & Hoppschabrak

Allroundschabrak finns i traditionella former och roliga färger för alla smaker. Engelska schabrak gör det lätt att rida med stil.

Dina filter:
179 artiklar

Det finns schabrak i alla möjliga färger och stilar för att passa allas smak och budget.

Hitta det perfekta schabraket för ditt humör och gren, i Horze breda sortiment av schabrak. Färgkombinationerna är ändlösa och matchar övriga artiklar i din Horze-kollektion. Fukttransporterande foder kombinerat med mjukt quiltad skumstoppning ger dessa schabrak en mjuk, lyxig känsla och ultimat komfort för din häst. Välj mellan diamantformat, vågigt eller rutigt quiltmönster för det perfekta utseendet för dig och din häst. Kardborrefästen och remmar håller schabraket på plats, medan mankfriheten motverkar skav och tryckpunkter. Broderi är en snygg möjlighet för att göra schabraket personligt med namn, logo eller monogram.

Engelska schabrak med skarpa designer och mönster, är överlägsna allroundschabrak.

Eleganta passpoaler och kantband på många av Horze allroundschabrak ger extra stil och elegans med färg och klass. Välj ett konservativt, traditionellt schabrak för tävling eller något lite roligare och pråligare med blingbling för skojs skull. Starka färger med matchande tillbehör kan visa vem du är på nästa klinik, lektion eller ridtur ute i skogen. Allroundschabrakets rektangulära form är utmärkt för lediga ridturer eller hopplektioner.