Köp Christ Quantum schabrak | horze.se

Quantum schabrak

kr 2.141,40
kr 2.490,00
Priset inkluderar moms
Erbjudandet upphör om 6 Dagar
Spara 10% med koden: MIDWEEK
Kopiera koden: MIDWEEK
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.04.2021.
Brown/Natural Christ Quantum schabrak christ
Black/Natural Christ Quantum schabrak christ
Christ Quantum schabrak
Christ Quantum schabrak
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Christ Quantum schabrak
Beskrivning

Beskrivning

Quantum-schabraket är specialformat för moderna turridningssadlar och distanssadlar (som Quantum-sadeln från Deuber&Partner sadelmakeri). Fickor på båda sidor om ryggraden tillåter bruk av specialformade skuminlägg för korrigering av sadel eller extra skydd för hästens rygg.


Tvättråd:


Maskintvättbart och kan torktumlas. Vi rekommenderar vårt tvättmedel "C7".


Produkt-ID: 304779

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning