Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Horze Silver Cord allroundschabrak

Produkt-ID: 17063

kr 319,20
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Silver Cord allroundschabrak
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Köp också
Horze Silver Cord allroundschabrak
kr 319,20
kr 399,00
Horze Nest Combi benlindor
kr 249,00
Horze Silver Cord allroundschabrak
Beskrivning

Beskrivning

Ett elegant silverkantband pyntar detta klassiska allroundschabrak.


Starkt och hållbart silverkantband inramar detta snygga allroundschabrak. Vacker diamantquiltning, fukttransporterande egenskaper och oklanderlig uppmärksamhet på detaljer skiljer det här schabraket från andra. Detta schabrak fungerar som en skyddande barriär mellan sadeln och hästens rygg. Det här schabraket är lyxigt mjukt med ventilerande bomullsfoder som transporterar bort fukt från hästens rygg och ger svalkande komfort. Det formade schabraket följer hästens naturliga form och eliminerar friktion och skav, och ger extra avlastning runt manken för ökad komfort. En silverbroderad krona i det nedre hörnet matchar silverkantbandet. Du och din häst kommer att bli avundade i stallet med det här vackra schabraket! Gör det mer personligt genom att brodera in ditt namn eller dina initialer.


Egenskaper:


  • Enastående allroundschabrak med förbättrad komfort
  • Ergonomisk form
  • Förstärkta nylonband
  • Extra avlastning vid mankområdet
  • Stötdämpande bomullsfoder med högdensitetsfyllning
  • Silverbroderat kronemblem
  • Silverkantband längs kanten

Teknisk beskrivning:


Mått: 23" (58,4 cm) rygglängd. 20" fallängd (58,4 cm x 51 cm).Utsida: 100 % bomull.Fyllning: Skum och polyfill.Bomullsfoder.


Tvättråd:


Maskintvätt, varm vatten, lägges plant för att torka.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

10 Gillar

cool inpackning för vardagliga träning! tät, inte lätt smutsad, raderad och lätt! av den broderade kronan kommer alla lätt att känna igen vars :)))

Klass;)
9 Gillar

Solid och mycket klass. Det ger en sida silple och chic till din häst. Jag rekommenderar det!

chic
9 Gillar

Denna matta är vacker, eftersom jag tar den med en bra klass. Remmen passerar, övning ibland frånvarande på andra mattor. Materiet är tillfredsställande när det gäller kvaliteten på samma. Med olika färger som val. Jag rekommenderar det!

Mycket vacker!
5 Gillar

Jag beställde det här omslaget i vitt för att ge en present till min dotter för en tävling. Jag har namnet på hennes häst broderad på den. Det finns många val från typsnitt till färg och hur du vill ha texten på det, det är trevligt. Resultatet är väldigt vackert! Min dotter är supernöjd med det !! Omslagets kvalitet är fin och tjock och silverröret ser bra ut, jag valde silvertext och det gör det komplett. Jag kommer definitivt att beställa igen på Horze hälsningar från Olga

Super matta jag älskar det !!!!
5 Gillar

Super matta !!!! När han bär på hästen har han en bra klass !! När jag fick det var exakt samma färger som på fotot, även om det tvättas förblir det alltid samma färger! Det är allt sweetxxx !!! Jag rekommenderar det starkt !!!!! Han är väldigt solid !!!! Den har en fin finish (det måste vara bra sömmar !!!!) Är priset mycket resonabelt även om det borde vara dyrare! När du bär det är det hela vackert !!!!! Så som jag säger köp det så snart som möjligt så att din ponny blir ännu vackrare !!!!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.