Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

HV Polo Favouritas allroundschabrak

Produkt-ID: 983659

kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
HV Polo Favouritas allroundschabrak
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
HV Polo Favouritas allroundschabrak
Beskrivning

Beskrivning

Favouritas allroundschabrak med broderad logo, foder i 100 % bomull.


Teknisk beskrivning:


Storlek: Full: längd 69 cm, bredd 52 cm.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hv polo matta
6 Gillar

Supermatta, mycket trevligt matchar perfekt beskrivningen. Det är väldigt tjockt. Prisvärd pris för kvalitet och jag rekommenderar det starkt

Riktigt bra
4 Gillar

Mattan är fantastisk, verkligen vacker sömmarna och ytorna är fantastiska! Endast problemet matta glider bakåt med någon häst och sätter alla repor möjligt. Men kanske på grund av vinterrocken fick jag dem i jul så att hästarna redan hade sitt vinterhår och kanske med pälsen som är större är mattan glider. Jag skulle se den här sommaren.

Vacker matta men rekyl
4 Gillar

mycket trevlig matta! storleken passar, den är tillräckligt tjock ... det enda problemet är det (i mitt fall vet jag inte om det är fallet för andra människor också) men mattan rekyler mycket trots bandets förbipasserande.

bra matta
2 Gillar

kvalitet till stor del korrekt och vacker estetik, prisnivå vi betalar fortfarande en del av märket .. men till skillnad från andra recensioner tycker jag inte att mattan tillbaka om du passerar remmen i förbipasserande.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.