JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

LeMieux Euro hoppschabrak

Produkt-ID: 313507

kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux Euro hoppschabrak
Välj storlek Storleksguide
LeMieux Euro hoppschabrak
kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux Euro hoppschabrak
Beskrivning

Beskrivning

Den nya Euro Jump-kollektionen visar på ett spännande samarbete med Scott Brash, världens ledande hoppryttare. Dessa schabrak har utvecklats för att exakt passa den moderna hoppsadelns design. Avrundas uppåt baktill för att undvika ryttarens ben störs. Nytt supermjukt bambufoder som absorberar svett och fukt under sadeln, och är både snyggt, bekvämt och säkert. Mocka av hög kvalitet, linjärt quiltat mönster och matchande flätning. Bredare sadelgjordsöglor med tre inneröglor som ger fler alternativ för att spänna sadelgjorden.


Genomsnittligt betyg
3.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Helt ok men inte wow
0 Gillar

Jag blev besviken på att den gröna inte alls är så petroleum-grön/blågrön som den förefaller vara på bilden. Den är mer skogsgrön. Annars ok produkt.

Storlek: Normal
Mattan mycket väl utformad
1 Gillar

Perfekt obehagligt, perfekt för välfyllda hästar (men inte för sjunkna turneringar). Fästarna är fästa vid sadelringarna och inte på remmarna, vilket gör mattan mycket bättre. Väl genomtänkt, vacker och solid.

Storlek: Normal
Lemieux Eurojump vit med grå dekor
0 Gillar

Jag beställde det här omslaget men fick det utan grå rör. I samråd med Horze skickades omslaget tillbaka men fick inget svar. Vänta nu tills pengarna återbetalas. ;-(

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.