Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

LeMieux Luxury kvadratformat allroundschabrak

Produkt-ID: 313511

kr 629,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux Luxury kvadratformat allroundschabrak
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux Luxury kvadratformat allroundschabrak
Beskrivning

Beskrivning

Lyxig mockautsida, finns i många olika färger och med supermjukt bambufoder som absorberar svett och fukt under sadeln. Dessa schabrak är vackra, bekväma och säkra, och minimerar friktionen. Klassiskt allroundsnitt med hög manke och kännetecknande sadelgjordsområde med skyddande kuddar och inneröglor som förhindrar att gjorden glider. Matcha med lindor och ridhuvor.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Sååååå bra
1 Gillar

Riktigt bra kvalitet och ganska prisvärd. Älskar de ljusa färgerna. Färgerna är desamma i verkligheten än på bilderna

Mycket nöjd
0 Gillar

Jag köpte den förra våren i "blå" krönad ". Färgen är vacker, den anatomiska formen är väljusterad. Materialet absorberar hästens svett och gnuggar inte, särskilt på sommaren när det är varmt. är lätt att underhålla. Jag rekommenderar det!

glada
0 Gillar

Mycket nöjd med mattorna i detta märke i allmänhet. Bra kvalitet och solid över tid. Står bra, torkar snabbt!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.