Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

LeMieux Luxury schabrak i CC-modell

Produkt-ID: 313512

kr 629,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux Luxury schabrak i CC-modell
Välj storlek Storleksguide
LeMieux Luxury schabrak i CC-modell
kr 629,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux Luxury schabrak i CC-modell
Beskrivning

Beskrivning

Lyxig mockautsida, finns i många olika färger och med supermjukt bambufoder som absorberar svett och fukt under sadeln. Dessa schabrak är vackra, bekväma och säkra, och minimerar friktionen. Close Contact-hoppdesign med hög manke, elastiska D-ringsflikar och kännetecknande sadelgjordsområde med inneröglor som förhindrar att gjorden glider.


Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Favorityta
4 Gillar

Elegant och mycket slitstark yta som kan göra att alla hästar ser bra ut. Den bildar efter häst och absorberar svett riktigt bra. Har gradvis haft mitt första på över 1,5 och det har absolut inga tecken på slitage och har hållit formen fin efter tvätt. De rekommenderas tydligt och du får en bra kvalitet för priset.

Bra valuta för pengarna
2 Gillar

Sömmar av god kvalitet Vackra tyger med mocka finish Inte testat i tvättmaskinen Klar turnering som i beskrivningen.

Extra kvalitet
2 Gillar

En matta som är mycket välskuren, av hög kvalitet, nykter och elegant, med förstärkningar på strategiska platser. Trevligt nog att vara nära sin häst. Repor som gör det möjligt att binda i sadelringarna (och inte remmarna) är mycket bekvämt för monokvartier.

Mycket snygg med perfekt passform
1 Gillar

Rekommenderas!! Perfekt passform som inte trycker ner/ pressar över manken. Följer sadeln och lämnar luft mot manke och rygg. Jag har hästar med rejäl och hög manke, så det har varit svårt att hitta bra schabrak till dom. Men äntligen har jag hittat rätt

Fantastisk kvalitet!
0 Gillar

Otroligt fint schabrak som sitter superbra! Som alltid med LeMieuxs produkter är kvaliteten super.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.