Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Veredus svart hoppschabrak

Produkt-ID: 17351

kr 769,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Veredus svart hoppschabrak
Beskrivning

Beskrivning

Hoppschabrak av bomull och polyester med fukttransporterande foder. Naturfärgat, slitstarkt mikrofiberfoder med förstärkta kanter. Fodret med andasfunktion garanterar bättre komfort samt dämpar stötar och skyddar ryggen mot sadeln.Storlek: Cob.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mattan för topp
1 Gillar

Jag köpte den i svart och guld, det är helt enkelt vackert Mycket bra varumärke. Jag hade redan samma matta i blått i grått och brunt men det gyllene svarta och uppriktigt utmärkt och endast tillgängligt på denna webbplats. Jag rekommenderar den här mattan och den här webbplatsen på som jag har beställt flera gånger har jag aldrig blivit besviken!

Mycket nöjd
1 Gillar

Mycket nöjd med detta köp, motsvarar fotot, bara negativt för mig: insidan av mattan är vit (kusten i kontakt med hästen) och jag är rädd att det är rörigt. Annars bra storlek för häst (tillräckligt stor storlek). Leverans tillräckligt för att snabbt.

Det bästa mattan
0 Gillar

Mattan är en lycka * - *, blir inte för tunn. Ganska och mycket god kvalitet efter många tvätt. Stort problem ... det var i beige med brunt skrift för en stund sedan och nu kan det inte hittas ... Hur slutför jag min samling? Ärligt talat råder jag det !!!

Svart Véredus matta
0 Gillar

Estetiskt tycker jag att det är fantastiskt. Matematiken är ganska tråkig i början men den sätter sig snabbt och det ger en stil, finishen är superb! han är mycket bra snitt! Jag rekommenderar! Det enda problemet är interiören Blanc!

Tanpis veredus
0 Gillar

Mattan! Inget att säga, materialet är väldigt trevligt och det förstör inte.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.