Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu
-20%

WeatherBeeta Elite allroundschabrak

Produkt-ID: 314976

kr 423,20
kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
WeatherBeeta Elite allroundschabrak
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
WeatherBeeta Elite allroundschabrak
Beskrivning

Beskrivning

Mjuk och slitstark mockautsida med fukttransporterande foder som håller din häst sval, torr och bekväm. Ventilerande mesh-rygg för extra luftflöde. Greppsäker silikonlogo som minskar risken att sadeln glider. PVC-täckt sadelgjordsrem för extra hållbarhet. Maskintvättbar.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket bra produkt
1 Gillar

Mattor av utmärkt kvalitet, förblir perfekt på plats på ryggen och håller sadeln på sin plats tack vare silikonlogotypen på toppen. Inte lämplig för hästar med en stor turnett eftersom det inte är så bra. Det återstår att testas på sommaren för att se hur svett evakueras.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.