Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

Bucas Optima anatomiskt formad sadelgjord

Produkt-ID: 300472

kr 580,30
kr 829,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bucas Optima anatomiskt formad sadelgjord
Välj storlek Storleksguide
Bucas Optima anatomiskt formad sadelgjord
kr 580,30
kr 829,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Optima anatomiskt formad sadelgjord
Beskrivning

Beskrivning

Den nya serien av gjordar från Bucas täcker alla ridgrenar med Optima formade sadelgjord, Connect sadelgjord och Connect dressyrgjord. Alla är designade med jämn tryckfördelning över hästens buk.Det är även förstärkt för ett ökat skydd för buken vid hoppning. Det högpresterande Bucatex-fodret hindrar gjorden från att glida och förebygger på så sätt skav medan utsidan andas och är lätt att torka ren. Finns i svart och brun.


Teknisk beskrivning:


Storlekar 90-155 cm.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

omkrets
0 Gillar

Vi har haft det här bältet i nästan ett år nu. Under den första halvan av året började omkrets "knäcka" armhålan split, detta löstes genom att sätta tejp på luftkonditioneringen. Annars har bältet varit helt värt priset, eftersom hästen tycker att det onda är trevligt.

Storlek: Normal
Lielingsgurt!
0 Gillar

Bra bälte med bra material! Jag är verkligen upphetsad. skulle köpa den omedelbart igen

Storlek: Normal
Perfect!
0 Gillar

Bästa bältet jag har haft på länge! Ingen gnagande och sittande som gjuten, sadeln var mer chockad över detta och hästen var mer nöjd! Önskar att det fanns kortare än 100 cm så jag kunde köpa ett för dressyrrum också! Bra platt och bra stickad.

Storlek: Normal
Bildkompatibel
0 Gillar

Jag har precis fått min rem som verkligen överensstämmer med bilderna, den är vacker och sedan Neoprene-fodertoppen

Utmärkt bälte
0 Gillar

Jag beställde ett optima bälte till en häst som inte tål rustning. Överraskande fungerar bältet som en mini-rustning och skyddar magen från precis rätt plats. Även för normal användning är bältet bra, jag skulle tro att sadeln kommer att hålla sig bra även om det finns ett sådant problem. Starka elasticiteter har inte sträckt sig på bara två år. I stället har kanterna på bältet börjat svika lite, och nu har jag ett nytt. Med Kurakel är det syntetiska bältet lätt att tvätta, men ytan är så perforerad på utsidan och förblir lite smutsig även efter maskintvätt.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.