Köp Zandona CARBON AIR SENSITIVE+ Candy sadelgjord | horze.se

CARBON AIR SENSITIVE+ Candy sadelgjord

kr 2.871,00
kr 3.190,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 600kr och få 10% rabatt. Köp för 900kr och få 20% rabatt. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.05.2021.
Brun Zandona CARBON AIR SENSITIVE+ Candy sadelgjord zandona
Svart Zandona CARBON AIR SENSITIVE+ Candy sadelgjord zandona
Zandona CARBON AIR SENSITIVE+ Candy sadelgjord
Zandona CARBON AIR SENSITIVE+ Candy sadelgjord
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Zandona CARBON AIR SENSITIVE+ Candy sadelgjord
Beskrivning

Beskrivning

Carbon Air Sensitive+ Candy sadelgjord är 100 % tillverkad i Italien. Innovativt designad sadelgjord som skyddar hästens magområde vid hoppning. Den avtagbara insidan i äkta Merino-ull erbjuder maximal komfort och tack vare dess antiallergiska egenskaper och temperaturreglering, är sadelgjorden också utmärkt för den känsliga hästen. Gjord av extern TPU-struktur med differentierad tjocklek och dess inslag av kolfiber gör den lättare och samtidigt mer hållbar. Sex luftintag säkerställer andningsfunktion. Knäppningen via spännen med låssystem är enkelt justerbar, även när du sitter på hästryggen. Det främre spännet är skyddat och säkerställer ordentlig knäppning av gjorden. Sadelgjorden har också en (löstagbar) ring för karbinhakar. Storleken och den helt ergonomiska formen har utvecklats perfekt efter hästens kropp.


Produkt-ID: 312186

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning