SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze Combinada allroundsadel

Produkt-ID: 14101

kr 9.100,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Combinada allroundsadel
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Combinada allroundsadel
kr 9.100,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Combinada allroundsadel
Beskrivning

Beskrivning

Bekväm allroundsadel som ger hästen frihet med mjukt säte och bra stöd för ryttaren. Träbom som är förstärkt med stål. Paneler som kan stoppas och vid kammare.


Teknisk beskrivning:


32 - Smal.34 - Medium.36 - Wide.38 - X Wide.32 - 38 is the distance between the legs of the tree.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hittade kommer ......
0 Gillar

sadeln är svår och inte så bra att sitta i ... den är inte så hållbar. För mig är detta ett dåligt köp.

Storlek: Normal
Inte bäst
0 Gillar

Jag köpte detta rum 2010 för min då kallblodiga främling. Det slogs snabbt i läderet, av bältesremmen och jag blev inte imponerad av stoppningen. Saltmontören från horze tyckte att jag borde ha en större sittstorlek i rummet än vad som passade mig. Eftersom jag fortfarande var ung och han trodde att jag skulle bli '' bredare '' ovanför skinkorna, något blev jag aldrig - och därmed har sätet i hallen alltid varit för stort. Dessutom knakar det mycket och jag kan inte säga att jag har haft mycket glädje i denna hall. Rekommenderas inte.

Storlek: Normal
super!
0 Gillar

denna sadel är väldigt bekväm att sitta i och har fina mjuka kuddar så att sadeln inte känner hårt mot ryggen förrän hästen älskar det!

Storlek: Normal
stor sadel
3 Gillar

Sadeln är superkomfortabel och passar mycket bra. Perfekt för hästar med korta ryggar. Kan jag verkligen rekommendera. Ser väldigt snygg ut och jag är glad att jag köpte sadeln.

Storlek: Normal
1 Gillar

mycket fin sadel och god kvalitetskänsla. bekväm att sitta. mjuk stoppning. Det enda som säger en böjd kropp i beskrivningen, det är antingen rakt tillbaka ganska rakt eller väldigt svagt krökt, inte på något sätt krökt!

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.