Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Combinada allroundsadel

Produkt-ID: 14101

kr 9.100,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Combinada allroundsadel
Beskrivning

Beskrivning

Bekväm allroundsadel som ger hästen frihet med mjukt säte och bra stöd för ryttaren. Träbom som är förstärkt med stål. Paneler som kan stoppas och vid kammare.


Teknisk beskrivning:


32 - Smal.34 - Medium.36 - Wide.38 - X Wide.32 - 38 is the distance between the legs of the tree.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

7 Gillar

Det är en mycket bra sadel som jag använder i mer än ett år som alltid är i mycket bra skick. Bra valuta för pengarna!

stor sadel
3 Gillar

Sadeln är superkomfortabel och passar mycket bra. Perfekt för hästar med korta ryggar. Kan jag verkligen rekommendera. Ser väldigt snygg ut och jag är glad att jag köpte sadeln.

Super sadel
2 Gillar

Stor sadel med mycket bra passform, väldigt snygg konstläder, supersnitt, bra passform, äntligen en sadel som passar min korta Isi. Mycket bra pris / prestanda

Sanna bra shopping!
1 Gillar

Vi har varit väldigt hållbara och bekväma, både för ryttaren och hästen. Jag tränar dagligen och det har inte gått illa. För min ponny sitter det bra (nf mare). Jag rekommenderar starkt!

1 Gillar

mycket fin sadel och god kvalitetskänsla. bekväm att sitta. mjuk stoppning. Det enda som säger en böjd kropp i beskrivningen, det är antingen rakt tillbaka ganska rakt eller väldigt svagt krökt, inte på något sätt krökt!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.