20 % rabatt på allt från Horze *
Använd kod: MIDWEEK
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Allroundspön

Ridspön för allt från hoppning till turridning finns i vackra färger och stilar. Ridspön bör endast användas av kunniga ryttare.

Dina filter:
8 artiklar

Piskor och spön från Horze är en utmärkt hjälp för markarbete.

Horze har piskor och spön för longering, körning och dressyr. Välj den perfekta längden och känslan för dina behov. Det perfekta dressyrspöet är lätt och behagligt i handen och många av spöna från Horze är perfekt balanserade och gjorda av lätt kolfiber eller glasfiber för optimal kontroll. Behagligt handtag i gummi eller liknande material gör det enkelt att hålla i dessa spön. Färgglada varianter ger dig möjligheten att visa vem du är och skapa den effekt du är ute efter. Använd alltid piskor och spön varsamt och använd dem aldrig mer än nödvändigt. Välj ett spö med lite glitter på handtaget eller skaftet för lite extra glans.

Horze piskor och ridspön ger extra kontroll vid körning, longering eller ridning.

Horze ridspön är en förlängning av ryttarens skänkel under träning och tävling, och kan hjälpa med framdrivning och rätt form. Urvalet av ridspön finns för alla grenar. Längre spön hjälper ryttaren att driva fram hästen skonsamt bakom skänkeln. Horze har ridspön i många olika färger och stilar för alla olika smaker. Horze longerspön är perfekta för träning. Horze körspö hjälper kusen att styra och ändra riktning eller för att öka farten vid behov. Ett perfekt, lätt spö är ett måste för alla kuskar.