SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track ridhandskar

Produkt-ID: 31598

kr 495,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track ridhandskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track ridhandskar
kr 495,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track ridhandskar
Beskrivning

Beskrivning

En ridhandske som inte bara ger ett optimalt grepp vid ridning utan som också ger den unika och välkända Back on Track-effekten. Polyuretanmaterialet i ridhandsken är tunt, smidigt och ger perfekt grepp. Det har en strukturerad yta som ökar greppet nästan som en sugpropp. Till skillnad från en skinnhandske blir denna handske aldrig stel och oformlig vid väta. På insidan har den vårt unika Welltextyg som återreflekterar din värme och håller händerna känsliga och följsamma även i värsta kyla, men som även fungerar lika bra på sommaren.


Teknisk beskrivning:


They fall small, like one size smaller than ususal!.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

inte hemskt
0 Gillar

snittet och handskens storlek är inte fruktansvärt, (jag returnerade ändå produkten för att ändra) grepp på tyglarna med är svårt, "grovt" testade jag det med 0 ° och när jag till och med hade kalla fingrar med det priset jag rekommenderar inte produkten jag är ganska decue

Storlek: Stor
Tillbaka på banan tjockare ridhandskar
0 Gillar

Jag tycker att handskar ser bra ut. Frys inte händerna medan du kör på skyltdockan. Det kan vara annorlunda utanför. Jag gillar det.

Storlek: Normal
liten
0 Gillar

Dessa handskar är mycket små i storlek, som jag läste så jag beställde en storlek större, men ändå är de mycket trånga och obekväma att bära ... rekommenderar att du inte köper innan du försöker handskarna.

Storlek: Liten
Handskar tillbaka på spåret
0 Gillar

Bra kvalitet. Jag lider av Raynaud syndrom och har fortfarande dumma och ömma fingrar från kylan när jag går ut på vintern. Med dessa handskar såg jag mig själv varma händer även om det naturligtvis var ute. Jag rekommenderar dem till allt kallt.

Storlek: Normal
Back on Track ridhandskar
1 Gillar

Handskarna är vackra i handen, men mina ytor tillhörde rullarna på den första turen. Mycket styvt med gummiledningarna och att hålla ytan väl intakt är också relativt varma under höstvädret. På vintern är det dock för kallt och fingrarna fryser trots allt. Lite klumpig (eftersom det inre fodret är lossat från det yttre skalet), vilket gör det svårt att justera spännen i handen.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.