« Tillbaka / Varumärken / Haukeschmidt

Haukeschmidt Hauke Schmidt Pummel & Friends Handskar Ridhandskar

429,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: WH/AB
WH/AB Hauke Schmidt Pummel & Friends Handskar Ridhandskar
Storleksguide
Storlek Storlek A Handens omkrets
XXS 6 cm 15-16
XS 6.5 cm 16.5
S 7 cm 17.8
S-M 7.5 cm 19.1
M 8 cm 20.3
M-L 8.5 cm 21.6
L 9 cm 22.9
XL 9.5 cm 24.1
XXL 10 cm 25.4
Tillbaka

Använd ett måttband för att mäta omkretsen av handflatan från pekfinger till lillfinger. Om du är vänsterhänt mäter du din vänstra hand. Vi rekommenderar att du avrundar till närmaste halvstorlek uppåt.

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

I den glittrande världen med den fluffiga och knubbiga enhörningen och hans vänner lever alla enligt mottot “Be real, not perfect! “. Pummel visar alla att ett hjärta av guld och händer fulla av kakor är det viktigaste för ett lyckligt liv. Hauke Schmidt är mycket stolt över att kunna presentera resultatet av vårt kreativa samarbete med Pummel & Friends. Handsken som används är en handske i syntetiskt läder av den senaste tekniska utvecklingen och uppfyller alla krav som ställs inom ridsporten. Materialet är ett elastiskt och samtidigt mycket tunt funktionellt material som även är extremt greppvänligt och slitstarkt. Dessa egenskaper ger den här handsken en perfekt passform, skapar en fantastisk komfort och garanterar alltid ett säkert grepp om tyglarna. Dessutom är handsken utrustad med det utbytbara märkes-systemet som gör att du när som helst kan byta ut och kombinera de olika motiven från Pummel & hans vänner.

Teknisk beskrivning:

Märken är inte inkluderade! .

Tvättråd:

Kan tvättas i maskin upp till 30 °.

Produkt-ID: 337848

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: