Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu
-40%

Horze Multi-Stretch ridhandskar

Produkt-ID: 31402

kr 95,40
kr 159,00
(Priset inkluderar moms)

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Multi-Stretch ridhandskar
Beskrivning

Beskrivning

Dessa töjbara ridhandskar är perfekta för tävling och träning.


Dessa tränings- och tävlingshandskar med perfekt passform är ideala för bra grepp. Den behagliga töjbara textilen håller händerna säkra. Det stretchiga tyget är säkert och bekvämt.


Egenskaper:


  • Klassiska ridhandskar för Vuxen- & barnstorlekar
  • Säkert grepp
  • Stretchigt tyg

Teknisk beskrivning:


Material: 100 % polyester, PU läderdetaljer.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

...
5 Gillar

Priset överensstämmer med kvaliteten. Totalt är jag nöjd med handskarna: mjuka, bekväma, inte glida, bra grepp vid tillfället. Av minusen, kanske dålig slitstyrka, med ofta användning, skalade beläggningen på fingrarna bort där tillfället går, men detta är i princip inte skrämmande. Jag har använt dessa handskar för tredje året.

Härlig, men bara för BE.
3 Gillar

Ganska bekväm, mjuk, inte hal. De är väl tvättade av)) Men någonstans på tre månader efter köpet (jag reser 2-3 gånger i veckan) började en av handskarna att skala bort dammet, antagligen någonstans. Jag vet inte hur snabbt den skalliga fläcken kommer att spridas, men faktumets utseende sorgade mig. Handskar är mycket praktiska för BE, men de kommer inte att överleva en systematisk urladdning av en bås eller dra stolpar på ett konkurrenskraftigt fält.

Stora prestandahandskar
3 Gillar

Jag köpte vita handskar av den här modellen för föreställningar. Kanske är de inte särskilt lämpliga för vardagsarbete, men för föreställningar är det bara bra. Vi går till startarna regelbundet, nästan varannan vecka. Handskar lever andra året i samma form som de köpte in - inte en enda tråd kom ut. De sitter bekvämt på armen, klamrar sig inte fast vid ärmarna, tillfället glider inte. De tvättas lätt i bilen - trots att de är vita, tvättas de av anmärkningsvärt. I allmänhet, om du planerar att bära dem i början, och inte i det dagliga arbetet - rekommenderar jag det.

Bra enkla handskar
1 Gillar

som dessa handskar ser de riktigt bra ut och ger ett bra grepp. Jag använder dem för shower och de är superfina :)

bra allround
1 Gillar

bra all-handske. Men de slits snabbt inuti. De är lite långa vid handleden, vilket kan vara tråkigt på sommaren.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.