Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF
-20%

Roeckl Mission Reit Function Heavy Lycra ridhandskar

Produkt-ID: 31604

kr 223,20
kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
Roeckl Mission Reit Function Heavy Lycra ridhandskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Mission Reit Function Heavy Lycra ridhandskar
Beskrivning

Beskrivning

Med denna modell har Roeckl än en gång lyckats introducera en ny standard för eleganta och högfunktionella ridhandskar. Denna användarvänliga och otroligt behagliga stil har inspirerats av de nuvarande modetrenderna på ridscenen. En utmärkt passform garanteras tack vare det mycket töjbara Lycra-materialet på handryggen. Det nya och slitstarka materialet på handflatan ger ett idealt och glidsäkert grepp. Hantverk av första klass och en kärlek för detaljer karaktäriserar denna handske.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: 82% polyamid med polyuretan, 18% polyamid. Handflata: 100% polyamid med polyuretan.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

1 Gillar

Efter några billigare modeller bestämde jag mig för att köpa denna Roeckl-handske. Jag är väldigt upphetsad! Passformen är bra, tyget är inte skrymmande. Känslan är väldigt bekväm. Vid ridning har du ett säkert grepp och det relativt tunna materialet ger god kontakt med tyglarna.

Superhandskar, även när det är kallt
1 Gillar

Har köpt dessa handskar till min dotter (13j.). Bra stopp, super kvalitet: allt topp. Sammantaget tycker jag Roeckl är bra. Jag rekommenderar handskar till alla som inte har något :)

Högkvalitetshandske!
0 Gillar

Fördelar: - snygg infästning - bra färger + tvättbar - går på hösten, men inte för varm för + -20 C minus: - något rättvis storlek (särskilt med fingrarna)

0 Gillar

Otroligt bekväm handske att bära. Sitter bra på handen med den elastiska ytan. Super smart handske, fin design.

0 Gillar

Jag föredrar mjukare "läderskor", av vilka några liknar cykelhandskar. Lite surrande material och hårda sömmar - men i princip en handske! Jag tror att storleken svarade bra.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.