Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-60%

Roeckl Meredith Michaels Beerbaum

Produkt-ID: 31461

kr 107,60
kr 269,00
(Priset inkluderar moms)
Roeckl Meredith Michaels Beerbaum
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Meredith Michaels Beerbaum
Beskrivning

Beskrivning

Meredith Michaels-Beerbaum, den mest framgångsrika kvinnliga hoppryttaren, samarbetade i skapandet av design och funktionalitet av sin egen handske och är själv mycket nöjd över resultatet. Den töjbara handryggen av Spandex ger handsken en utmärkt komfort för bäraren då detta material ger optimal passform på handens alla sidor. Denna handske kompleteras med en slitstark handflata som garanterar ryttaren både skydd och ett utmärkt grepp om tyglarna. Denna handske kan maskintvättas i 30° och den patenterade kardborreknäppningen hindrar trådarna från att repas upp.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

RESISTENT!
0 Gillar

Det är riktigt bra och ganska billigt, jag har använt det i ungefär ett år nu och det har hållit väldigt lite men visar tecken på slitage. Det finns också vackra och mycket bekväma i handen!

Great!
0 Gillar

Har köpt dessa handskar 3 gånger. Optimal passform, ingen glidning och inga fler våta händer! Håll mycket länge jag är optimistisk övertygad -! -

Handskar Roeckel
0 Gillar

Beställningen och leveransen fungerade mycket bra. Allt var till min bästa tillfredsställelse.

0 Gillar

Handskarna är bara bra! Jag har hittills inga negativa erfarenheter av det, tömningarna är super i handen och de är väldigt gripande

Stora handskar !!!
0 Gillar

Dessa handskar är fantastiska eftersom jag har tillbringat två år de inte har rört sig i greppet. Perfekt för ryttare som åker mycket.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.