Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Roeckl Suprema Gold Monaco

Produkt-ID: 31607

kr 404,10
kr 489,00
(Priset inkluderar moms)
Roeckl Suprema Gold Monaco
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Suprema Gold Monaco
Beskrivning

Beskrivning

I och med Suprema har Roeckl lyckats utveckla ett textilläder som inte ens läderexperter kan skilja från högkvalitetsläder som nappaläder. Det kombinerar det tunna nappalädrets smidighet med textilmaterialens fördelar som t ex töjbarhet, andasfunktion och optimalt grepp om tyglarna. Dessa karaktärsdrag har möjliggjort skapandet av en handske som ser ut som en läderhandske men sitter som en andra hud, vilket ger ryttaren kontakt på högsta nivå och ett bra grepp om tyglarna. I motsats till läder, som är svåra att tvätta och äver kräver behandling efteråt, är Suprema enkel att rengöra och kan maskintvättas i 30°C.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Superkvalitetshandskar
1 Gillar

Sitta väldigt bra, trevligt och varmt och det finns inga sömmar eller liknande i vägen. Håller länge! Särskilt perfekt för vintern.

0 Gillar

Superfin, bra och mycket slitstark. Jag har haft mitt ett tag, älskar dem och kan rekommendera dem till vem som helst.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.