Spara 12 % på våra 25 bästa bästsäljande julklappar! *
Spara nu

Roekl Lona Roeck-Grip two tone

Produkt-ID: 31609

kr 395,00
(Priset inkluderar moms)
Roekl Lona Roeck-Grip two tone
kr 395,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roekl Lona Roeck-Grip two tone
Beskrivning

Beskrivning

Vår framgångsrika modell från Roeck-Grip omarbetades för att omfatta två färgvarianter för den modemedvetna ryttarinnan som tycker om att matcha sina favorithandskar med sina trendiga ridkläder. Naturligtvis kan denna modell även skryta med en utmärkt passform och funktion samt att den tål maskintvätt.


Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

3 Gillar

These are the best gloves of the world. Seriousley all riders must test! Abd very fashionables.

Inte rosa, men rött
1 Gillar

Beställde dessa handskar i chock-rosa, fick röda handskar. Färgen är inte som på bilden. Detta var en fantastisk gåva att ge till någon som ville ha rosa handskar.

Fantastiska handskar!
1 Gillar

Älskar dessa handskar. Otroligt bra och fantastiskt! Byt aldrig till ett annat märke!

0 Gillar

Jag köper dessa handskar för andra gången, det första paret har hållit sig över genomsnittet och är nu mina favorit ridehandskar.

0 Gillar

Riktigt bra handske, som alla Roecklies jag har haft. Tåligt, irriterande efter över ett års daglig användning, kom ett finger i hålet. Händerna svettas inte ens i kylan, handskar andas väl och plus är att du kan tvätta maskinen utan att behöva oroa dig för ludd eller brott.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.