SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

uvex i-performance 2 handskar

Produkt-ID: 991678

kr 197,40
kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
uvex i-performance 2 handskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
uvex i-performance 2 handskar
kr 197,40
kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
uvex i-performance 2 handskar
Beskrivning

Beskrivning

Extremt greppstark och mycket elastisk PU-handske som tagits fram tillsammans med Isabell Werth och kännetecknas av hållbarhet. Mesh-inläggningar på fingrar och handryggen ger optimal ventilation och bästa komfort. Dekorativ knapp med Isabell Werths logotyp visar på högsta kvalitet. För användning med pekskärmar.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa handskar!
0 Gillar

Har provat många olika handskar till mycket högre priser (till exempel Roeckl), men det har alltid varit problem med slitage för snabbt. Men dessa handskar håller bara bra, och efter nästan ett års daglig användning finns det inget slitage att se :)) Förutom att de sitter perfekt och är superfina! Få mina varmaste rekommendationer, köp aldrig annat än dessa!

Storlek: Normal
Valuta för pengarna oslagbar
0 Gillar

Jag beställde dessa handskar för teständamål. Min uppskattning är att bättre handskar blir sökta och långa. Riktigt andas, rattens känsla är nästan lika stor som en bar hand, ojämna handskar med 9 storlekar, greppet passar bra, dessa handskar fungerar bra när du använder telefonen. Storlekstabellen fungerar bra var som gjord i mina händer.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.