SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Uvex Sportsyle Gloves

Produkt-ID: 308324

kr 296,10
kr 329,00
(Priset inkluderar moms)
Uvex Sportsyle Gloves
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Uvex Sportsyle Gloves
kr 296,10
kr 329,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Uvex Sportsyle Gloves
kr 296,10
kr 329,00
Uvex Sportsyle Gloves
Beskrivning

Beskrivning

Sport meets Style.


The uvex sportstyle riding glove that makes a difference - durability and comfort are only two characteristics of this outstanding equestrian gloves!

Highly elastic riding gloves with maximum grip, smooth and breathable, guarantee a high durability and great comfort. The uvex sportstyle riding gloves are touchscreen compatible and washable until 30 degrees!


Technical description:


Backhand: 100% lamb nappa.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stort värde för pengarna!
0 Gillar

Mycket tåliga handskar och utmärkt grepp! Roeckels förföll på mindre än ett år, men i dessa verkade ytan hålla i ett år. Jag ger också Uvex vinterhandskar samma betyg!

jag rekommenderar
0 Gillar

Enligt min mening handskar av bättre kvalitet än Roeckl och ännu billigare.

Storlek: Normal
i linje med förväntningarna
0 Gillar

Bekvämt och väl sittande. Fördelar är tvättbara i maskin. Jag kan ännu inte bedöma hållbarhet. Storlek 6.5 gick bra för en 13-årig tjej.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.