Upp till 20 % rabatt på din beställning
Ariat
Ariat

Ariat

Ariat® grundades 1993 på teknik och innovation med målet att tillverka högkvalitativa skor och kläder för världens främsta ryttare. Ariat® sätter nu standarden för prestanda, innovation och autentisk stil i både rid- och western skor och kläder. 
113 artiklar
Köp Ariat från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Ariat Varumärkes historia

Ariat är känt för sina innovativa, snygga och högkvalitativa skor och kläder, som är synonymt med ryttar- och  western marknaden.

Företaget grundades ursprungligen av den passionerade ryttaren Beth Cross 1992 och har fått sitt namn efter den amerikanska kapplöpningshästen Secretariat. En tillbakablick till Beths barndom där hon tillbringade sina yngre dagar på ett fullblods stuteri i Pennsylvania.

Företaget debuterade sin första ridstövel 1993, vilket visade sig vara en succe och startad en  kärleksaffär mellan många ryttare och varumärket. Sedan dess har Ariat fortsatt att förnya sig och förser ridsports marknaden med ett antal olika produktsortiment, från engelska och lantliga stilar till western boots och deras ständigt populära klädkollektion.

Ariats engelska kollektion har utvecklats genom åren till att omfatta en mängd väsentliga stilar, ny teknik och elegant design. Från eleganta och traditionellt höga stövlar till moderna paddock skor, Ariats engelska kollektion ser till att ge varje ryttare verktygen att prestera sitt allra bästa.

Ariat ridstövlar och ridskor

Såsom företaget expanderade har Ariats Country kollektion också ett stort urval av högpresterande gång-, utomhus- och höga stövlar med GORE-TEX®-membran och med stödjande fotbädd. Utöver dessa har kollektionen även moderiktiga lantstövlar från mitten av vaden och knähöga till korta ankel skor till vardags. Dessa stövlar är tillräckligt robusta för dagar på landet och tillräckligt trendiga nog för möten i stan.

Om du letar efter något annorlunda i skoavdelningen kan Ariats sortiment av western boots vara perfekt för dig. Med dess färgstarka och robusta design, blir western bootsen en vardags favorit i många ryttares garderober. Ariats prestanda stövlar som är perfekta för att rida i, de kombinerar avancerad teknik, premiumläder och tankeväckande design och konstruktion. Med dessa western boots kan du se till att du alltid kommer att skilja dig från mängden.

Ariat ridbyxor och ridkläder

Ariats ständigt populära Apparel sortiment erbjuder atleter en mängd olika alternativ från kavajer och ridbyxor till tävlingsklädsel och vardagliga toppar. Kollektionen innehåller en omfattande mängd av Ariats mest avancerade teknologi inklusive Sun Protection Fabric ™, AriatTEK®, V3® Fit and V3® Stretch, Moisture Movement Technology ™ och Core Control Technology ™. Med något för alla i en mångfald av olika snygga designer, med färgstarka och klassiska former, visar Ariat varför de är ledande i mode för hästsport.

Kvalitet utan kompromiss, Ariat tror på innovation, engagemang, balans och möjligheter och inkluderar bland annat Meredith Michaels-Beerbaum, Andreas Ostholt, Iris Pemen, Trevor Breen och William Fox Pitt bland sina många fans. Från festivaler till country shower, tävlingar till vardagskläder, Ariat har de perfekta kläderna för alla tillfällen.