Spara 18% på en valfri artikel *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Bäddar

Bäddar

Hundbäddar i mjuka material och olika stilar är det bästa sättet att göra det tryggt och skönt för hunden utan att behöva offra dina möbler eller egen säng. Hundkuddar är perfekta att vila på.
27 artiklar

Hundbäddar är den ultimata platsen för att ge ditt husdjur trygghet och välbefinnande utan att behöva offra din soffa eller säng.

Hundbäddar finns i textiler, storlekar och material som passar alla vovvar. Välj en med fleece eller fårskinn för att ge din vän det lyxigaste sovalternativet. Håll hundhår och smuts borta från din säng, samtidigt som din kompis får en perfekt viloplats, med en egen hundbädd. Lägg till ett personligt broderi för att göra bädden speciell med hans namn i tydliga bokstäver.

Hundkuddar ger din bästa vän en mjuk och trygg viloplats.

Dessa bäddar ger ditt husdjur möjligheten att slappna av, samtidigt som de kan göras speciella med en personlig touch i form av ett broderi. Hundkuddar är den perfekta lösningen för att hålla Fido borta från dina möbler eller säng, och ge honom en plats som han kan kalla hem. Välj mellan mjuka kuddar av fleece, fårskinn eller mjuk bomull för ultimat komfort.