Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet
-40%

Kubu Milano hundkorg

Produkt-ID: D3041

kr 359,40
kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Kubu Milano hundkorg
kr 359,40
kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Kubu Milano hundkorg
Beskrivning

Beskrivning

Hundkorg av bra kvalitet med matchande dyna inkluderad. Avtagbart och tvättbart överdrag. Finns i storlekarna: 55 x 41 x 17cm, 66 x 52 x 21cm, 76 x 61 x 24cm och 87 x 72 x 28cm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

kubu milano hundvagn.
0 Gillar

Härlig hundkorg! Åtminstone lika trevligt som bilden. Vet att kvaliteten är bättre än många andra "tunna" kurvor. Det är grovt och robust. Här är jag mycket nöjd med interiören som bokens byte gillade :)

Kubu Milano hundkorg
0 Gillar

Härlig hundkorg! Åtminstone lika trevligt som bilden. Solid och slitstark, här har den använts av 3 olika hundar och 2 av dem var från valpar. Kurvan är fortfarande lika fin. Supernöjd, stort plus att det finns en trevlig interiör som både 2 och 4 inte gillar :)

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.