Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Teddy hundbädd

Produkt-ID: D3021

kr 189,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Teddy hundbädd
Beskrivning

Beskrivning

Mjuk och behaglig hundbädd med robust skummgummikant och avtagbart överdrag. Maskintvätt: 30°C.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Den bästa spjälsäng någonsin!
0 Gillar

Den första nallebädden köptes för flera år sedan. Hunden blev ibland kär i husdjuret och sedan dess har varje ny hund som flyttat hem varit tvungen att få samma sak. Våra hundar älskar när sängkanten är höga hela tiden, och de älskar landet med sitt kamratskap på sin sida. Överdelarna är lätta att tvätta och materialet är bekvämt och varmt för korthårshunden. För kvaliteten tappade jag en stjärnklassificering, vilket förklaras av det faktum att det inte stod för hårt grävning. En av våra hundar har en gång grävt genom sängen när superlonen inuti har blivit ömtålig med tiden. Så hunden i fråga gräver för mycket och snugglar upp till sängen. Jag har rekommenderat sängen och bekanta för alla förvärvade har också imponerad av din produkt! Varken tidigare eller efterföljande andra sängar har matchat hans uppmärksamhet.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.