Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

eQuick eUp, Rear Boots

Produkt-ID: 301720

kr 1.549,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
eQuick eUp, Rear Boots
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
eQuick eUp, Rear Boots
Beskrivning

Beskrivning

EUp, rear protections for adult horse, to be used only during competition.Their particular design is studied to ensure greater responsiveness of the hind legs of the horse during the jump, allowing more thrust and a significant improvement in performance.The protections eUp are equipped with adjustable straps, to adapt them at the various needs of horse and rider.Exclusive patented eFluidgel technology.The special bubble in the shell greatly reduces the impact the horse’s leg could suffer due to air- and gel compression, and to their capacity to absorb shock.Free Torsion System.Special system that ensures the horse’s leg is not blocked when jumping.


Features:


  • With protection FluidGel anti-shock
  • High strength
  • High cushioning
  • Maximum protection

Washing instructions:


Hand wash only at 30°C.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Använd endast för utbildning utan klipp
0 Gillar

Fel i beskrivningen. Endast för träning, om det inte finns något klipp (vanligtvis lila) bakom senen som förhindrar tryck. Det finns regler som lärs ut i barriärkursen. Det är bara så att ingen kommer till banan med dem utan de små blocken på plats.

se upp!
0 Gillar

Observera att denna gamache är olaglig för tävlingar om du inte har en lila dims på, vilket gör att spännet inte trycker på en sen som gör att hästen hoppar onaturlig !!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.