Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Eskadron Kotskydd PROTECTION

Produkt-ID: 19101

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Eskadron Kotskydd PROTECTION
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Eskadron Kotskydd PROTECTION
Beskrivning

Beskrivning

Kotskydd PROTECTION bak, korta, tillverkade av TPE med särskilt skydd mot stötar. Tillåtna för användning i hopptävlingar samt vid löshoppning vid prestationstester enligt LPO (tyska tävlingsregler).


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Det bästa skyddet!
0 Gillar

Riktigt rena och snygga skyddare! Riktigt enkelt att ta av och sätta på. Jag förväntade mig att den "hårda" delen skulle vara riktigt hård plast som samma typ av senkuddar, men de var mer mjukt material, kanske till och med gummiaktigt. Jag köpte själva ponnyn, mörkblå, väl anpassade i storlek, men den mörkblå färgen var verkligen mörk och inte lite ljusare. Fortfarande super bra och rekommenderar!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.