Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Veredus Young Jump Vento Save The Sheep, hoppskydd

Produkt-ID: 318754

kr 929,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Veredus Young Jump Vento Save The Sheep, hoppskydd
Välj storlek Storleksguide
Veredus Young Jump Vento Save The Sheep, hoppskydd
kr 929,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Veredus Young Jump Vento Save The Sheep, hoppskydd
Beskrivning

Beskrivning

Kotskydd för unga hästar i technofårskinn.


Save the sheep, den nya linjen i techno-fårskinn, är helt djurvänlig. Fodret är gjort av konstgjort material, fritt från alla djurderivat.


Egenskaper:


  • Fodret är lätt att tvätta och torkar snabbt, till skillnad från äkta fårskinn, som kräver mer varsam tvättning och torkar mycket långsammare.
  • Sand och skräp går lätt att få ur den lösa, mjuka och breda stickning, vilket minimerar risken för skav mot hästens ben.
  • Det är bekvämare och mer behagligt än naturligt fårskinn.
  • Det är hållbart och behåller formen, medan äkta fårskinn tenderar att torka ut, bli styvt och gulfärgat.

Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra, men bra
0 Gillar

lätt att underhålla, lätt att rengöra, bra ventilation, ser bra ut, bra skydd, men !! Det är en liten elastisk dragning på den, vilket har att konsekvensen att benskyddet svänger lätt så hårt du kan och du inte ska göra det. En sida av vår häst vänder sig alltid och helt, så du måste förbättra dig emellan. Det är tyvärr inte en referens i beskrivningen, annars skulle jag inte ha beställt benskyddet så. Eftersom vi har använt det flera gånger nu kommer jag att använda ett gummiband, eftersom vi inte har hittat jämförbara gångartiklar.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.