Bara att dra på och börja rida
Bandageunderlägg

Bandageunderlägg

Bandageunderlägg används under dina bandage. De ger ytterligare vaddering och skydd, avlägsnar fukt och kan användas vid skador.
44 artiklar

Köp Bandageunderlägg på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Bandageunderlägg ger extra stöd

Känsliga häst ben kan enkelt skyddas med ett bandage under skydden. Den extra vadderingen ökar den stötdämpande effekten och kan hålla senor och ligament behagligt varma under kalla vinterdagar. Bandageunderlägg kan också fungera tvärtom och kyla hästens ben eller transportera bort fukt.

Välj dina bandageunderlägg utifrån deras funktion och dina behov. Om du har en ponny bör du välja bandage och bandageunderlägg som är särskilt utformade för ponnyns storlek. Bandage för ponnyer är lite kortare och bandageunderläggen är motsvarande lite mindre. På så sätt blir bandagen inte för tjocka och ponnyns bandageunderlägg sticker inte ut över hovarna eller karpallederna.

Bandageunderlägg för skador

Ett stretchigt bandage med en bandageunderlägg är optimalt och kan vid behov även användas över natten. Tack vare den goda passformen och samordningen med motsvarande bandage kan du vara säker på att bandaget håller bra över natten eller under en längre tid.