Köp prisvärda bandageunderlägg nu | horze.se
Stor Midsommarfest hos Horze
Spara upp till 50 % på Horze, B Vertigo och fler toppmärken
Bandageunderlägg

Bandageunderlägg

Bandageunderlägg används under dina bandage. De ger ytterligare vaddering och skydd, avlägsnar fukt och kan användas vid skador.
38 artiklar

Vanliga frågor om Bandageunderlägg

När du använder bandageunderlägg under dina bandage ger du först och främst extra vaddering och därmed extra skydd. Bandageunderlägg måste matcha dina bandage, inte vara för långa eller för korta, vilket kan leda till onödig risk för skador eller orsaka tryckpunkter som orsakar obehag för din häst.

När du lägger dem runt hästens ben ska du se till att de inte skrynklar sig, eftersom det också kan orsaka skav och obehag för hästen. Linda dem tätt runt hästens ben, men inte för hårt, och lägg försiktigt bandaget över dem för att ge hästen det stöd och skydd som du vill uppnå med bandaget. Kontrollera slutligen ännu en gång att inget kan glida och du kan sedan börja träna.

Du ska främst använda bandageunderlägg när du bandagerar din häst. Bandageunderlägg ger extra vaddering och kan dämpa sparkar från bakbenen mot hästens framben.

För att undvika att begränsa hästens rörelseförmåga ska du alltid se till att bandageunderläggen sitter ordentligt, så att de inte sträcker sig över bandaget in i karpalleden. Hoven bör inte heller täckas, för om bandageunderlägget är för stort kan hästen fastna i den och snubbla.

Särskilt om du har en ponny är det viktigt att du väljer ett bandageunderlag i ponnystorlek, så att det passar både din ponny och dina bandage perfekt.

Köp Bandageunderlägg på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Bandageunderlägg på horze.se nu!

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning