Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Back On track Polo Wraps

Produkt-ID: 18509

kr 559,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back On track Polo Wraps
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back On track Polo Wraps
Beskrivning

Beskrivning

These durable polo Wraps are made of state-of-the-art fabric, which is infused with ceramic powder. The ceramic reflects the horse’s natural body warmth and creates a soothing, infrared thermal warmth. Warmth therapy is a well-recognized method used to relieve and heal injured muscles, joints, and tendons. When wrapping your horse’s legs with these Polo Wraps, the unique fabric creates a gentle warmth, which reduces swelling and inflammation and keeps the horse’s legs tight. The wraps contain more elastic than traditional wraps so they contour to the leg better, provide excellent support, and don’t shift or rub. These polo Wraps are designed for use during exercise. They should not be used overnight or as a standing bandage as there is a risk they are fastened too tight and hinder blood flow.Not for use on pregnant mares.


Features:


  • Infused with ceramic powder
  • Creates an infrared thermal warmth
  • Reduces swelling and inflammation
  • Contour to the leg better
  • Excellent support
  • Designed for use during exercise
  • Not for use on pregnant mares

Technical description:


Sold in Pairs.Lengths: 9' (standard) (280 cm) or 12' (320 cm).


Washing instructions:


Machine washable up to 86°F/ hot.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Älskar dessa Polo Wraps!
0 Gillar

Jag har precis ett par av dessa och de är helt fantastiska. De är fleece på utsidan och ett slätt tyg på insidan, så det får inte min sto att svettas. Jag har 9 'polos och använder dem på bakbenen på min stora varmblod och de passar perfekt - även om jag tenderar att föredra ett snyggare utseende.

Bra produkt!
0 Gillar

När min Off Track Thoroughbred började träna för Eventing hade vi en överförlängning av senorna när vi ryckte upp i höjder på Cross Country-kursen. Jag köpte dessa och lindade hans ben, vilket hjälpte till med svullnad. Efter en vecka på stall vila var hon bra att gå tillbaka till arbetet efter ett strikt återvändande schema. De hjälpte också mycket med de grundläggande vindpuffarna. Jag använder Quickwraps när vi reser eftersom de är väldigt enkla att sätta på och ta av

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.