Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Finntack Pro bandageunderlägg i neopren med jerseyförstärkning

Produkt-ID: 18512

kr 79,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro bandageunderlägg i neopren med jerseyförstärkning
Beskrivning

Beskrivning

Slitstarka neoprenplattor med jerseyfoder på ena sidan. Kan användas med benlinda istället för gamasch. Tjocklek: 4,3 mm. 40x33cm. Säljes parvis (2 st).


Teknisk beskrivning:


Bandageunderlägg Neoprenplattor, m/ jersey förstärkning, 4,3mm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super fin och bra kvalitet
0 Gillar

Dokumenten är perfekta för min travhopp. Jag kan bara rekommendera det

Quiltade jackor av hög kvalitet
0 Gillar

Jag borde redan få rabatt hela tiden i kundens butik, för jag handlar här oftare än i livsmedelsbutiken. Den här gången tog jag dessa quiltade jackor för ett test. Kvaliteten är utanför beröm. Stram och elastisk, gå bra med ett bandageutrymme. Kanske det perfekta alternativet för mig. De klarar av sin funktion med ett smell. Återigen tack till konsulterna för deras hjälp med att välja.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.