Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Finntack Pro No Bow bandageunderlägg (55x40 cm)

Produkt-ID: 18505

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro No Bow bandageunderlägg (55x40 cm)
Beskrivning

Beskrivning

Bandageunderlägg för bakben som inte nopprar. Skaver inte. Mjuk fleece på yttersidan. Säljes parvis (2 st).


Teknisk beskrivning:


No Bow bandageunderlägg (55x40cm).


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

De bra har varit, men det borde finnas andra färger :) och rätt pris för produkten.

Bra kvalitet till ett bra pris
0 Gillar

Köpte dessa bara för att ha en extra till hands eftersom de är den mest ekonomiska ingen bågen som jag hittat. Var inte säker på vad jag kan förvänta sig såväl som kvalitet, men de sveper liksom något annat namn märke ingen båge och håller riktigt bra till daglig användning. Kommer att köpa ytterligare 3 uppsättningar för mina andra hästar. Jag önskar att de gjorde fler storlekar eftersom 15in wrap är lite stort för frambenen på min 15,2 TB och de andra 12in wrap horze säljs av detta märke är för liten. Bortsett från det har jag noll klagomål. Jag använder 15in-omslagen på både min raffinerade 15,2 TB och min stora utbenade 16,3 TB (byggd mer som en WB).

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.