SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze bandageunderlägg, bak

Produkt-ID: 18519

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Horze bandageunderlägg, bak
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze bandageunderlägg, bak
kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze bandageunderlägg, bak
Beskrivning

Beskrivning

Dessa robusta och quiltade bandageunderlägg är perfekta för transport, vila eller terapeutiskt stöd.


Hästar med boxvila behöver ordentligt stöd, så om din häst behöver teurapeutisk vård är Horze Supreme bandageunderlägg perfekta som stöd. Dessa mjuka bandageunderlägg ger hästen komfort och stabilitet i boxen, transporten eller för extra stöd i allmänhet. Det quiltade, vita tyget kan enkelt tvättas och torkas mellan bruk utan att tappa formen. Horze Supreme bandageunderlägg säljes i par. Välj ett par för frambenen och ett par för bakbenen för komplett set. Horze Supreme bandageunderlägg håller formen under våra Horze-benlindor.


Egenskaper:


  • Set med 2 st för bakbenen (se prodnr
  • Ger skydd och stöd
  • Reducerar skaderisken vid bruk tillsammans med stallindor

Teknisk beskrivning:


Material:Storlek ponny: 35 x 35 cmStorlek full: 45 x 45 cm.


Tvättråd:


Maskintvätt 40°C med liknande färger.


Genomsnittligt betyg
2.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Storleken ...
0 Gillar

Jag köpte dessa som poloomslag för mina 17.2 hh TB-bakben och bandagen var extremt långa (i längdriktningen) !!!! Alltför lång! Även för en häst på 17,2 timmar (de letade mer efter draghästar - vad fan) är storleken på dessa bandage bara konstig. Jag är rädd för att få ponnistorleken eftersom jag behöver något längre än 1 ft och något kortare än 1 5 3/4 (vad pokker ???) ft. Jag är lite bummed för att produkten skulle ha varit en 5 stjärnor om storleken inte var så jank. Tyget och kvaliteten ser ut och mår bra, det är tunt, andas men ändå plysch och skulle ge extra stöd när jag arbetar med min häst, men storleken ... varför ?? (Jag har det främre paret i full storlek och de var en bra längd för det jag behöver, täcka av fetlocken till canonbenet, och de fungerade bra trots de recensioner som det har gjort - även om jag håller med om att sättet på dessa omslag är i stort sett konstigt jämfört med andra standardbenomslag.)

Storlek: Stor

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.