Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze bandageunderlägg

Produkt-ID: 18525

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze bandageunderlägg
Beskrivning

Beskrivning

Lätt fyllda bandageunderlägg vid boxvila eller som transportbandage.


Quiltade bandageunderlägg i härlig mjuk bomull och nylon, med 500 g polyesterstoppning för bra stöd och komfort för din häst. Dessa allroundunderlägg ger bra stöd vid boxvila eller vid transport. Din häst kommer fram utvilad och fräsch med dessa fylliga bomullsunderlägg, som ger bra stöd vid transport.


Egenskaper:


  • Lätt vadderade
  • Bomull och nylon
  • Snygg, fyllig färg som inte fläckar
  • Säljs styckvis

Teknisk beskrivning:


75 cm. x 42 cm.


Tvättråd:


Maskintvätt, ljummet vatten. Läggs plant för att torka.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Jackor Horze 4-till-4
5 Gillar

Vadderad jacka super. Men han är ensam !!!! Jag trodde naivt från namnet "Vadderade jackor Horze 4-To-4" att det finns fyra av dem)))) Upprepa inte min naivitet)))))

: D
3 Gillar

Det här är riktigt bra bandage, de stöder benen riktigt bra, eller de gör det på min ponny ändå. Mycket bra kvalitet och lätt att ta på: D

3 Gillar

Rejäl padd som fungerar mycket bra som stallbandage. Observera att paddarna säljs styckvis vilket jag missade, då de heter "4-To-4" så tänkte inte jag mer på det utan tyckte det var ett kanonpris. Dåligt att de inte säljs parvis, 4 paddar för 400:- är det inte värt plus frakten.

Otroligt bra!
3 Gillar

Jag älskar dessa !! Jag har länge letat efter något bandage-material med bra tjocklek som inte klumpar sig upp. Dessa är riktigt bra och har en stor längd på mitt hopp. ha en bra effekt också! bör se till att ha några extra av dessa! Kunde ha varit lite billigare bara, men ett helt ok pris.

Fantastisk kvalitet!
0 Gillar

Bra dokument. Tätt fylld, därför mycket bra skydd, benen kan inte pressas. Också mycket bra: du värmer inte mycket. Även vid 20 grader inga svettiga ben. Rekommenderas starkt!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.