JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze fleeceunderlägg, fram

Produkt-ID: 18524

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Horze fleeceunderlägg, fram
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze fleeceunderlägg, fram
kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze fleeceunderlägg, fram
Beskrivning

Beskrivning

Fleecepaddar med kanalquiltning som är perfekta när du lindar hästens ben.


Ger både värme och skydd vid transport eller vid boxvila, och kan även användas vid träning. Lätta bandageunderlägg som formar sig efter hästens ben och ger jämn fördelning tack vare den kanalquiltade designen. Använd över sår och skador, eller vid terapeutisk vård, utan att det säckar ihop eller verkar klumpigt. Dessa tvättbara vadderade bandageunderlägg veckar sig inte eller lämnar märken på hästens ben.


Egenskaper:


  • Fiberfyllning för extra mjukhet
  • Kortare för frambenen
  • Tjockt och robust
  • Andasfunktion
  • Stötdämpande
  • Horze-logga
  • Säljs parvis.

Teknisk beskrivning:


Storlek: Ponny längd 35 cm x höjd 25 cm, Full längd 45 cm x höjd 30 cm.


Tvättråd:


Maskintvätt, ljummet vatten. Läggs plant för att torka.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

En annan färg upplyst
1 Gillar

Fick dessa och det visade sig att de är svarta på ena sidan. Gör ingenting för mig, men kanske vill du berätta för mig om det? På bilden ser de vita ut på båda sidor och säger inte att de är tvåfärgade i beskrivningen heller. Annars verkar de väldigt läckra och mjuka.

Leg Wraps
0 Gillar

Kvalitet till ett överkomligt pris, madrasser snabbt tvättade linne. Men de gör sina läxor! :)

Storlek: Normal
Låt dig inte luras av de storlekar som anges!
1 Gillar

Jag köpte två uppsättningar av dessa omslag och förväntade mig att storleken skulle vara jämförbara med andra benomslag som jag har köpt tidigare. Dessa var inte! Normala benomslag säljs efter höjden, så när det står 14 tum förväntade jag att höjden på wrapsna skulle vara 14 tum. Detta var inte fallet för dessa. Den angivna storleken är längden inte höjden. Höjden på den markerade lindningen på 14 tum är ungefär 10 tum och höjden på den markerade 17 tum lindningen är cirka 12 tum. Jag köpte en uppsättning av var och en som förväntade mig att de skulle fungera som främre omslag och bakomslag (i vanliga omslagsförpackningar satte jag 14 tums höga omslag på framsidan och 16 tums höga inslag i baksidan). Det större paret fungerar knappt som en uppsättning frontomslag och den mindre storleken var oanvändbar för min häst eftersom de var så små. Jag slutade med att ge dem till en vän med en ponny, men hon kanske inte ens kan använda dem till den lilla storleken. De verkar vara anständigt tjocka och jag tror att de är hållbara, men med den dåligt annonserade storleken och de konstiga dimensionerna på dem, jag tvivlar på att jag någonsin kommer att köpa dessa igen.

Storlek: Liten
greati price!!!!
0 Gillar

great price for a product that looks good also after wash. light and without folds, not sweat on horse's legs in summer! I used it in travel for competition, durable product in stress condition!

Storlek: Liten
1 Gillar

Jag personligen använder dessa för transport och är väldigt nöjd med dem, de tål en bra roll. Så rekommendera den här för det användningen och inte minst ett bra pris! men skulle säga att de inte blir så bra på regelbunden ridning eftersom de blir lite för tjocka.

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.