Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-20%

Zandona Support Boot Air Pony med Coolmax-vaddering, fram

Produkt-ID: 307017

kr 479,20
kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
Zandona Support Boot Air Pony med Coolmax-vaddering, fram
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Zandona Support Boot Air Pony med Coolmax-vaddering, fram
Beskrivning

Beskrivning

Transport-/stallskydden SUPPORT BOOT PONY har utvecklats för att ge stöd åt ligament och senor. Kan användas på ponnyn både under transport och för reducering av den typiska svullnaden efter ansträngning. 100% tillverkade i Italien och utrustade med ett utbytbart COOLMAX®-foder (specialtextil som leder fukten till textilytan och håller huden torr). Med extra skydd på utsidan, nära kotleden, som reducerar slitage orsakad av friktion. Töjbara remmar med kardborrefäste optimerar senans stöd för komfort och grepp. Skyddets dimensioner och den ergonomiska formen har utvecklats genom att kopiera benets struktur exakt för en perfekt passform utan obehag. SUPPORT BOOT PONY är ett funktionellt och praktiskt alternativ till traditionella benlindor som gör det möjligt att undvika farliga misstag med benlindor samtidigt som de sparar tid.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.