Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Christ Bareback Iberica Plus

Produkt-ID: 14485

kr 4.600,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Christ Bareback Iberica Plus
Välj storlek Storleksguide
Christ Bareback Iberica Plus
kr 4.600,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Christ Bareback Iberica Plus
kr 4.600,00
Inlägg för Christ 14485
kr 239,00
Christ Bareback Iberica Plus
Beskrivning

Beskrivning

Barbackapad i spansk stil. Sätet består helt av lammull med ett djup på ca 30 mm över ryggen. Det höga bakvalvet och sadelknappen ger extra stabilitet. Uttagbar stoppning på vänster och höger sida ökar sittkomforten och skyddar hästens rygg. Barbackapaddens PLUS-version bör användas för hästar med hög manke.


Tvättråd:


Produkten är maskintvättbar med specialtvättmedel för ull.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Underbar sadel!
1 Gillar

Perfekt till långturen så väl som dressyrpasset! Sitter bra på min fjordhäst och kasar varken fram eller bak. Mycket nöjd! ????

Storlek: Normal
Christian Iberica Plus Pony
3 Gillar

Vi älskar denna Iberica lammskinn. Det var rätt beslut för denna pälssadel. Min arabiska sto har en svår sadelposition och sadeln anpassas perfekt. Han är trevlig och mjuk och en Gelanderitt i alla gångarter som på torget och hallen inga problem. Du sitter nära hästen och känner nästan varje rörelse och vi gillar den mycket. Du är väldigt bekväm och säker i det. Vi är bara glada. Vi åker 6 till med Christ iberica plus lammskinnsadel och alla är glada. Vi rekommenderar det till andra. Min dotter vid 8 års ålder får ridkurser på vår häst och älskar Iberica Plus. Åh ja, vår sto springer gratis och bara bra. Inga fler problem med sadlar.

Storlek: Normal
Välgjord, snygg och skön att rida i
1 Gillar

Mjuk och skön att sitta i och upplevs stadig utan att bli klumpig eller för bred. Formar sig väl efter hästens rygg. Man känner tydligt hästens ryggmuskler röra sig även med inläggen i utan att behöva störa sig på någon obekväm ryggrad om hästen är av det tunnare slaget. Mjuka och smidiga sadelgjordstroppar. Rymlig i sätet.

Storlek: Normal
Mjukt och bra
8 Gillar

Bra stöd, varmt och mjukt säte. Storleken ponny är mer än stor nog för min 147 cm New Forest. Passar med dressyrbälte. Bör användas utan shabrak, men jag känner att remmarna gnuggar lite på hästens mage precis ovanför remmen. Som vuxen ryttare på 168 cm har jag gott om plats i sittplatsen, en större storlek. skulle ge mig underlägsen stöd.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.