Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Christ Premium Plus barbackasadel, fårskinn

Produkt-ID: 14483

kr 4.100,00
(Priset inkluderar moms)
Christ Premium Plus barbackasadel, fårskinn
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Christ Premium Plus barbackasadel, fårskinn
Beskrivning

Beskrivning

Sätet består av äkta fårskinn med en ullhöjd på ca 30 mm, medan undersidan är försedd med fårskinn endast på mitten över ryggen. Fårskinnskuddar på sidorna ger bättre sits.Ett specialbomjärn som säljes separat, kan sättas in i fickan under det avtagbara fårskinnssätet. Med hjälp av stigbygelfästena på bomjärnet är det enkelt att använda stigbyglar för att sätta sig på hästen. Uttagbara kuddar på båda sidor av ryggraden ökar sittkomforten och skonar hästens rygg.Shetlandsstorlek säljs under produktnummer: 304750.


Teknisk beskrivning:


Premium Plus barbackasadel, fårskinn.


Tvättråd:


Tvättbar med ett särskilt tvättmedel för fårskinn. Vi rekommenderar vårt tvättmedel "C7".


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Barbaksal
6 Gillar

Har det bruna, håller helt med den första recensionen! Så bra att ha det för en åktur och lite banåkning. Super bekvämt för både häst och ryttare! Remmarna till remmen kan vara stela till en början så att du har problem med att få bort den, men efter ett par gånger med användning och smörjning blir den mjuk och fin! Verkligen något man måste ha !! Rekommenderas starkt! Det ger mycket bra stöd med knäskyddarna och det är den hall jag föredrar att åka med dagligen. Det är så bra och vi rider ofta på en lång mysig åktur.

Bommen som beskrivs ingår INTE!
5 Gillar

Fin och trevlig sadel, men tyvärr ingår inte den beskrivna bommen och kan inte tas med hem. Så lägg inte upp näsan efter en lammskinnsadel med bom :( Köp den bara om du kan stå upp utan hängare.

Solid och mjuk!
5 Gillar

Har det i brunt och det är mycket trevligare i verkligheten än på bilden! Färgen ser mer rödbrun ut i bilden än den egentligen är. Både häst och ryttare är mycket nöjda med mjuk och bra ull :-) Rekommenderas!

Christ Premium Plus
3 Gillar

Otroligt bekväm sadel att rida i och den sitter bra på hästen. Hallen ger bra stöd till ryttaren på grund av knäskydd på sidorna och handtagsfronten. Mycket lycklig!

Härlig sadel!
0 Gillar

Jag köpte sadeln i juni; perfekt för vårt bruk, vilket har lämnat en vanlig sadel nästan ur funktion. Används nästan varje gång du åker. Jag har inte hittat något att säga om sadeln än! Hög kvalitet. Sömmarna och sömmarna hålls, fårskinn är äkta och av hög kvalitet, inte filtade i bollar. Härligt att sitta, inte hal, det känns som att hästens sadel suger på ryttarens sadel. Vi använder stativ, som dock inte stöds i full vikt men som hjälper till att upprätthålla balans. Stygnen på fotstropparna fästes bra, fungerade inte. Tack vare denna sadel har den vanliga sadeln också förbättrats sittplatsen, med två hål utsträckta hittills. Hästen verkar också gilla den. Steget är avslappnat och har blivit dragkraftigt och långsträckt. Jag rekommenderar det!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.