Spara 22 % på en valfri produkt! *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Barn ridt-shirts

Hästtröjor för barn är designade för att passa juniorryttaren. Välj bland många färger och stilar specialdesignade för den unga ryttaren.

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Märken
Färg
Storlek
Pris
Pris
Dina filter:
32 artiklar

Horze barntröjor finns i lediga stilar och färger för alla smaker.

Barnridtröjor är perfekta för den unga ryttaren och finns i textiler som bomull eller fukttransporterande pikématerial som håller barnet komfortabelt. Roliga färger och motiv dekorerar de flesta lediga tenniströjor och långärmade tröjor och inkluderar även en Horze-logo eller de populära Kids&Ponies-märkena. Dessa fantastiska tröjor kan användas i stallet, sittandes på favoritponnyn eller till och med på skolgården för att visa up ditt barns hästintresse.

Ridtröjor för unga ryttare finns i många färger och textiler för formell tävingsklädsel.

Tävlingströjor med specialdetaljer som fina broderier och en skräddarsydd passform som klär din ponnyryttare. Horze-tävlingströjors oklanderliga utseende ger din barnryttare ett prisvinnande och professionellt utseende. Fukttransporterande textil med andasfunktion håller barnen svala och bekväma i väntan på nästa klass. Dessa ridtröjor är lättskötta och kan maskintvättas för att hålla sig fräscha och klara för din unga ryttares nästa tävling.