Spara 15% på hela beställningen *
Använd kod: CYBER-WEEK
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Barn ridt-shirts

Barn ridt-shirts

Hästtröjor för barn är designade för att passa juniorryttaren. Välj bland många färger och stilar specialdesignade för den unga ryttaren.
26 artiklar

Horze barntröjor finns i lediga stilar och färger för alla smaker.

Barnridtröjor är perfekta för den unga ryttaren och finns i textiler som bomull eller fukttransporterande pikématerial som håller barnet komfortabelt. Roliga färger och motiv dekorerar de flesta lediga tenniströjor och långärmade tröjor och inkluderar även en Horze-logo eller de populära Kids&Ponies-märkena. Dessa fantastiska tröjor kan användas i stallet, sittandes på favoritponnyn eller till och med på skolgården för att visa up ditt barns hästintresse.

Ridtröjor för unga ryttare finns i många färger och textiler för formell tävingsklädsel.

Tävlingströjor med specialdetaljer som fina broderier och en skräddarsydd passform som klär din ponnyryttare. Horze-tävlingströjors oklanderliga utseende ger din barnryttare ett prisvinnande och professionellt utseende. Fukttransporterande textil med andasfunktion håller barnen svala och bekväma i väntan på nästa klass. Dessa ridtröjor är lättskötta och kan maskintvättas för att hålla sig fräscha och klara för din unga ryttares nästa tävling.

Köp Barn ridt-shirts på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Barn ridt-shirts på horze.se nu!